Smoking-Meat.com wordt ondersteund door zijn lezers. We kunnen zonder extra kosten een partnercommissie verdienen als u via een link op deze pagina koopt.
→ 4,6 van de 5 sterren op Amazon met meer dan 100 beoordelingen
“Rook, Hout, Vuur, rijkelijk geïllustreerd, is een complete doe-het-zelf-cursus waarmee zelfs de meest beginnende kok gerookt vlees van professionele kwaliteit en de daarbij behorende maaltijden kan bereiden. Simpel gezegd is Smoke, Wood, Fire een onschatbare en zonder voorbehoud aanbevolen aanvulling op de culinaire kookboekencollecties van persoonlijke, professionele, gezins- en gemeenschapsbibliotheken.”
– Midwest-boekrecensie
Bekijk meer details of bestel op Amazon
Wil je je rookvlees- en visspel naar een hoger niveau tillen? Laat mijn tweede boek over het roken van vlees je uit de problemen en in de vlammen halen.
Deze geavanceerde gids bevat gedetailleerde informatie over moderne en oudere rooktechnieken, variërend van koud roken tot het precies goed krijgen van de rook in koude klimaten.
U krijgt ook diepgaand inzicht en instructies over hoe u het meeste uit rokers en fornuizen kunt halen, plus gereedschappen en accessoires die beschikbaar zijn voor rokers in de achtertuin. Duik in de vele houtsoorten, houtskool en pellets, de verschillende rokers, merken en hoe je ze kunt kruiden – zelfs kachelrokers.
Je leert het beste gebruik en de beste keuze van dehydrators, kruidenmolens, thermometers, messen en tangen. En krijg deskundig advies over injectoren, waterpannen, spuitflessen, foliepannen en reinigingstechnieken. En natuurlijk temperatuurcontrolemethoden voor perfecte timing en resultaten. En laten we het vlees niet vergeten; we behandelen ook het inpakken, rusten, hanteren, veiligheid en nog veel meer.
En wat is een boek over rooktechnieken zonder geweldige recepten? Hier probeer ik mijn eigen innovatieve gerechten aan te bieden, inclusief recepten voor het drogen van je eigen paprika’s voor die perfecte rub, tot een complete stap-voor-stap instructie (met foto’s) voor het maken van “streaky” bacon in Amerikaanse stijl met behulp van een 100+ jaar oude pekel recept.
Rook, hout, vuur: leer roken als een professional, gewoon in je achtertuin.
Bestel nu op Amazon