Smoking-Meat.com wordt ondersteund door zijn lezers. We kunnen zonder extra kosten een partnercommissie verdienen als u via een link op deze pagina koopt.
→ 4,7 van de 5 sterren op Amazon met meer dan 1.940 beoordelingen
De ultieme handleiding voor het roken van alle soorten vlees, gevogelte en vis.
Bekijk meer details of bestel op Amazon
“Van de maker van ‘s werelds hoogst gewaardeerde website over het roken van vlees, komt deze gids voor het beheersen van de ‘low and slow’ kunst van het thuis roken van vlees, gevogelte en vis.”
Mijn eerste boek neemt nieuwe en ervaren rokers mee naar huis, stap voor stap door de basis- en finesses van ‘rookologie’ – hoe je een roker kiest uit de verschillende beschikbare modellen, hoe je een roker instelt en aanpast (op houtskool, gas of elektrisch) , welk hout je moet gebruiken, hoe je een vuur moet maken en onderhouden, welke gereedschappen, uitrusting en benodigdheden je moet kopen, en hoe je een voorraadkast voor rookvlees moet aanleggen.
Ik heb mijn best gedaan om elke stap te behandelen: pekelen (warm en koud), injecteren, marineren, dweilen, folie en pannen gebruiken, knapperig maken, vlees en gevogelte slachten, sauzen en rubs maken, inclusief zijn essentiële ‘dweilwater’, voedsel veilig houden thuis en op reis, en nog veel meer.
Bevat ook meer dan 80 eenvoudig te maken recepten (rundvlees, varkensvlees, gevogelte, vis), waaronder gerookte kippenkwarten, Al’s 3-2-1 Aziatische ribben, pangerookte borst (getrokken varkensvlees), kersengerookte prime rib, gerookte Hot Wings, gerookte hele kalkoen, Cajun-gerookte kikkerbilletjes, gerookte Mahi-Mahi, hele forel en gerookte zalm, en andere keuzes voor alle smaken.
Het brede scala aan heerlijke recepten omvat:
- klassieke barbecuefavorieten, zoals kip, ribben en borststuk
- sauzen, rubs en pekels die de smaak en malsheid versterken
- specialiteitengerechten, zoals eend, gehaktbrood en fatties (opgerold gehakt en vulling omwikkeld met spek)
- bijgerechten, zoals kaasachtige taters, vuurmaïs, gebakken bonen, succotash, aardappelpuree met knoflook, met kaas gevulde jalapeños.
Hier is een voorbeeld van een van de recepten:
Smoking Meat is echt de essentiële gids voor het maken van een echte barbecue thuis!
Pitmasters in de achtertuin zullen ontdekken dat dit de enige gids is die ze ooit nodig zullen hebben. Het bevat gedetailleerde begeleiding die is opgedaan door jarenlange ervaring, duidelijke instructies en advies over apparatuur en methoden, stapsgewijze instructies voor elk recept en een fantastische verscheidenheid aan verrukkelijke, pittige en milde recepten voor alle smaken.
Bestel nu op Amazon